Szolgáltatás

Szolgáltatásaink

Célunk, hogy ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatásokat tudjunk nyújtani a kezdeti ötletek felvetésétől, a konkrét tervezésen át, a prototípus- és szériagyártásig bezárólag. Nem probléma, ha csak félig kiforrott ötletekkel érkezik, vagy ha nincs dokumentálva a gyártás teljes folyamata, bármilyen esetben szívesen konzultálunk, mutatunk ötleteket és megoldásokat. Budapesti telephelyünkön, személyes találkozó keretén belül tudjuk bemutatni az általunk használt technológiákat.

Tervezés

Tervezés

Munkatársaink sokéves tervezői és gyártói tapasztalattal állnak az ügyfelek rendelkezésére, hogy megtaláljuk az adott termék sikeréhez szükséges optimális alapanyagot és technológiát.

Vállaljuk a szóban és írásban kapott anyagok alapján történő terméktervezést, szerszámkészítést és gyártáselőkészítést, továbbá elektronikai tervezésben és meglévő vagy éppen készülő eszközhöz történő illesztésben is tudunk segíteni. Az arculat és grafika megtervezésére is kínálunk megoldásokat. Új termék esetében segítünk kiküszöbölni a sorozatgyártás során felmerülő hibákat, problémaforrásokat.

Alapanyagok

Alapanyagok

Címkéink a tasztatúra-iparban évtizedek óta használt poliészter és polikarbonát fóliákra készülnek, melyek az agráripartól kezdve orvostechnikai eszközökön át, egészen a vasipari felhasználásig bizonyítottak már. A tervezési folyamat első állomása, hogy a termék felhasználási területének meghatározása után, a megfelelő mechanikai és kémiai ellenállással rendelkező anyagot kiválasztjuk.

Szitázás

Szitázás és UV-nyomtatás

A futósorszámos egyedi daraboktól a szériagyártásig, minden igényre fel vagyunk készülve. A szitaműhelyünknek és a síkasztalos UV-nyomtatónknak hála, tárgyakra és fóliákra egyaránt tudunk egy- vagy többszínű grafikát, akár darabonként eltérő feliratot készíteni.

Részletek szitázás és UV-nyomtatás oldalunkon.

Lézervágás

Lézervágás és gravírozás

Fiber és CO2 lézereink segítségével a fóliák pontos kivágása mellett, megannyi más anyag feldolgozására is lehetőség nyílik. A plexik és faanyagok, vékony műanyag fóliák vágásán túl, felszíni és mély gravír megoldásokat is tudunk kínálni, szinte bármilyen felületre.

Részletek lézervágás és gravírozás oldalunkon.

Stancolás

Stancolás

Ha az anyag, a gyártási technológia vagy a felhasználási célterület úgy kívánja, fóliáinkat a lézervágás mellett stancoló géppel is ki tudjuk vágni. Így lehetőségünk van a lézerrel nem vágható anyagokat, illetve a különböző anyagszerkezetű kasírozott kompozitokat is tetszőleges formára vágni.

3D nyomtatás

3D nyomtatás

Manapság népszerű 3D nyomtatási technológiákat is kínálunk. Elsősorban arra használjuk, hogy előlapjaink és egyéb szerelvényeink műanyag alkatrészeit, azaz távtartókat, füleket, rögzítő elemeket készítsünk, valamint a gyártáshoz szükséges sablonokat és kellékeket nyomtassuk házon belül. Nyomtatunk klasszikus filament (FDM/FFF) technológiával és lézeres gyantás (SLA) nyomtatóval is. Mivel az ehhez szükséges 3D rajzolást is mi végezzük, így akár félkész rajz alapján is tudunk nyomtatási munkát vállalni.

Mechanikai megmunkálás

Mechanikai megmunkálás

Kézi és CNC gépekkel felszerelt műhelyünkben sokoldalú megoldást tudunk kínálni a műszerdobozok vagy előlapok átalakítására. Marógép és eszterga is rendelkezésre áll, hogy a nyers alkatrészeket a szükséges módon átalakíthassuk.

Készre szerelés

Készre szerelés

A tasztatúrák összeszerelését, azok beépítését műszerész kollégáink a legnagyobb precízitással végzik. A gyártás során folyamatosan ellenőrizzük az alkatrészek és félkész termékek minőségét, hogy a végtermék csakis hibátlan állapotában hagyhassa el a műhelyet.

Csomagolás

Csomagolás és szállítás

Az elkészült darabok csomagolása szigorú előírások alapján történik, hogy a célállomásra biztosan sértetlenül érkezzenek meg. Rugalmas nyitvatartási időnkkel biztosítjuk a termékek személyes átvételének lehetőségét, de igény esetén szerződött partnerünkön keresztül, akár ki is szállítjuk a csomagot.

Kooperáció

Lemeztechnológia

Állandó partnerünk az EMG-Metall Kft. Segítségükkel a lemezmegmunkálás széles palettáját tudjuk kínálni, így a címkéket és tasztatúrákat akár mechanikára szerelve, komplett előlap formájában is az ügyfelek rendelkezésére tudjuk bocsátani.