Szitázás nyomtatás

Szitázás és UV-nyomtatás

A futósorszámos egyedi daraboktól a szériagyártásig, minden igényre fel vagyunk készülve. A szitaműhelyünknek és a síkasztalos UV-nyomtatónknak hála, tárgyakra és fóliákra egyaránt tudunk egy- vagy többszínű grafikát, akár darabonként eltérő feliratot készíteni.

Szitázás UV-nyomtatás

Szitaműhelyünkben elsősorban a közép és nagyszériás fóliák gyártására kínálunk költséghatékony megoldást, de a szitázás másik nagy előnye, hogy színek terén nincs határ. Egyrészt gyakorlott kollégáink tetszőleges RAL vagy PANTONE szín kikeverésében rendelkezésre állnak, másrészt a nyomtatással ellentétben akár az ezüst, arany, utánvilágító vagy a láthatósági narancs/zöld grafika elkészítése sem jelent akadályt.

Prototípus gyártás és kisszériák esetén javasoljuk ügyfeleinknek, hogy a kívánt grafikát UV-nyomtatással készítsük el. Az általunk használt anyagokon az UV-festék mechanikai és kémiai terhelhetősége a szitázással közel azonos, így mindkét technológia alkalmas a rendszeres mechanikai terhelésre, azaz például nyomógombos fóliák grafikázására is. A nyomtatás másik előnye a szitázással ellentétben, hogy nincs szükség szitafilmre, vagyis a grafika plusz költség nélkül módosítható, illetve lehetőség nyílik futósorszámos vagy darabonként eltérő feliratok költséghatékony elkészítésére.

A fóliákon túl, nagy hangsúlyt fektetünk a mechanika grafikázásra is. Mindennapos témáink között szerepel a hajtott fém elő- és hátlapok, gépburkolatok, műszerdobozok feliratozása, melyet mérettől, formától és igénytől függően szitázással vagy nyomtatással hajtunk végre. A levehető asztalos szitaállásaink lehetővé teszik, hogy szinte tetszőleges formájú, akár kész vagy félkész termékre is be tudjunk állni. A leggyakrabban használt szitáink mérete 600x400 mm, a nyomtatónk tárgyasztala pedig 420x300 mm, de amennyiben a grafika nem összefüggő, ennél jóval nagyobb mechankiával is tudunk dolgozni.

Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre bármelyik elérhetőségünkön!

Nagyméretű cimke Előlapi cimke Egyedi cimke Cimke gomb Aluminium műszerelőlap Gravírozott műszerelőlap Műszerelőlap Festett műszerelőlap Festett műszerelőlap Festett műszerelőlap