Cégünkről

Cégünkről

Több mint negyven éve alapítva, generációkon átívelő tapasztalat az elektronikai eszközök és kiegészítők gyártásában.

Foltec iroda

Cégünk, a Kreativitás, a majdani budapesti Elektronikus Mérőkészülékek Gyára mellett, még az 1980-as évek elején jött létre gazdasági munkaközösségként. A gyár profiljába tartozó elektronikus műszerek alkatrészeit, tasztatúráit, kiegészítő termékeit készítettük.

Később a kilencvenes években már családi vállalkozásként betéti társasággá alakulva, Kreativitás Bt. néven, a felszámolt EMG területén végeztük tevékenységünket. Továbbra is elektronikus alkatrészgyártás és tervezés maradt a fő profil, immáron a piaci igényeknek megfelelően, szélesebb körű saját ügyfélkörrel.

1995-ben alakult a Fol-Tec Membran Kft., melyben kifejezetten a fóliatasztatúra ipari gyártására koncentráltunk. Az elmúlt két évtizedben a két vállalkozás lényegében egy egységként működött, mára több mint 400 ügyfelünk között számos olyan kapcsolat van, ami a kezdetek óta él. Jelenleg 10 fős csapatunkkal várjuk az elektronikus alkatrészeket gyártó és fejlesztő cégeket ötleteikkel és kihívásaikkal.

Ügyfeleink túlnyomó részben magyar vállalkozások, melyek nagy hozzáadott értékkel bíró, hazai gyártású termékekkel foglalkoznak. Ebben a munkában fontos a személyes kapcsolattartás és a gyártás közbeni ellenőrzés. Ebben a szellemiségben tekintünk minden munkánkra.

Minőségbiztosítás
Célkitűzéseink között szerepel a folyamatos fejlődés működésünk minden területén, az egyenletesen jó minőségű teljesítés fenntartása, piaci helyzetünk megerősítése. Mindehhez eszközül szolgál az MSZ EN ISO 9001:2015 Minőségirányítási rendszer kidolgozása és tanúsítása. A vállalkozás minden munkatársától elvárjuk, hogy a munkakörének megfelelően elkötelezetten vegyen részt a rendszer folyamatos működtetésében.