Lézervágás gravírozás

Lézervágás és gravírozás

Fiber és CO2 lézereink segítségével a fóliák pontos kivágása mellett, megannyi más anyag feldolgozására is lehetőség nyílik. A plexik és faanyagok, vékony műanyag fóliák vágásán túl, felszíni és mély gravír megoldásokat is tudunk kínálni, szinte bármilyen felületre.

Lézervágás acéllemezbe Gravirozás aluminium

A 60 wattos síkasztalos CO2 lézerünk munkaterülete 1150x700 mm, de a megmunkálandó anyag mérete, bizonyos limitációkkal, mindkét irányban túllóghat.

Rendszeres munkáink között szereplnek az alábbi anyagok:

  • • PMMA (plexi): 1,5 mm-től 20 mm-es vastagságig
  • • Neoprén szivacsok és szilikon lapok: 1 mm-től kb. 5 mm-es vastagságig
  • • Rétegelt és farostlemezek: anyagtípustól függően kb. 10 mm-es vastagságig

A CO2 lézer a fenti anyagok vágása mellett azok gravírozására is kiválóan alkalmas. Az egész mélyre hatolótól, az éppencsak homokszórt hatású gravírozásig bármi elérhető.

A 80 wattos fiber lézerünk segítségével réz, aluminium, rozsdamentes acéllemezek, illetve ABS műszerdobozok jelölésére tudunk sokoldalú megoldást kínálni. A fiber lézer munkafelülete 600x600 mm, a megmunkálandó tárgy maximális magassága pedig maximum 300 mm lehet. Projekciós lézerfejjel dolgozik a gép, így nem probléma, ha tálca belsejébe vagy nút aljába kell gravírozni.

Bármely technológiát is választjuk, a gravírozás legnagyobb előnye az ellenállóság. Az így elkészített grafika oldószerekkel nem lemosható, nem lekaparható, az anyag roncsolása nélkül semmilyen módon el nem távolítható.

Minden további kérdésben szívesen állunk rendelkezésre elérhetőségünkön!

Lézervágás aluminium Lézervágás alulemez Gravírozás szálcsiszolt Gravírozott aluminium Gravírozás fába Lézervágás és gravírozás Vonalkód gravírozás Plexi gravírozás